tirsdag, mars 24

Den som sover synder ikke...

Men den som ikke sover rekker heller ikke å synde når man er så opptatt som meg! Satser på at det kommer masse oppdateringer her snart.

i vente:
Glasgowtur
Bilvræking
Tur til kosovo
Ran på åpen gate.. (eller lommetyveri)
Nabooppdateringer
Russefest
mm...

bare vent!

mandag, mars 9

lite sagt

men mye gjort!

Blitt lite blogging i det siste gett, men det er ikke samsvarende med at det ikke har skjedd noe. Tvert i mot, dagene flyr jo forbi som skyer for tiden.. I morgen reiser jeg til Glasgow, og på lørdag reiser jeg til Kosovo. Innholdsrikt er vel bare fortegnet, men klager ikke. Det er jo akkurat sånn jeg vil ha det!

Livet er egentlig veldig bra om dagen og jeg føler jeg har all grunn til å smile, sånn rent bortsett fra at jeg får meg noen smeller rett i fleisen av og til da.(og de aller fleste av dem veldig ufortjent!) I dag kom en mega-kombo en .. beskjed fra fortum at de har gjettet feil på strømforbruket mitt og min neste strømregning blir på ... eh.. omtrent 4075kr. Det er ukult :(

Men de penga, ja, de penga, er til bekymring for fattig og for rik! Går seg tel vettu!

søndag, mars 1

Nabo-oppdatering...

Nå har rullgardina til naboen vært neddratt i en uke.(Egentlig lurer jeg på om han av en eller annen grunn har funnet bloggen min og lest om sitt underholdningsbidrag) Jeg føler meg snytt! Tenk å i utgangspunktet by på så mye latterlig underholdning for så å fjerne dette tilbudet helt. Dette mener jeg vil kunne sammenliknes med canal digitals kampanjer hvor tv-tittere får se et stort utvalg av underholdning i en uke eller to for så å fjerne dette tilbudet igjen! Disse kampanjene til Canal Digital har jeg aldri bitt på så tror jeg klarer meg veldig bra med tanke på bortfall av hverdagsunderholdning over gata også!

Til lading

I dag er det jammen meg søndag igjen! Også har det blitt mars i tillegg. Må sies at jeg synes at dagene løper av gårde og at jeg sliter litt meg å henge med.. Hva med å sette verden på pause en liten stund? Jeg har gjort det i dag. Jeg har nemlig ikke bedreven noen ting som helst bortsett fra et minimalt minimum av husarbeide og en iherdig innsats med nerver og skriking og hejing på Petter Northug i det maskinen av en mann går inn og tar gull på 5-mila i VM som den yngste noen sinne. Utover dette har dagens mest anstrengende aktivitet vært å gå helt fra lavendelstredet til stadion for å hente bilen min.

Forferdelig nyhet! Jeg har begynnt å gå litt glipp av ting. Jeg har ikke mulighet til å være med på alt overalt hele tiden. Så i går kveld gjennomførte jeg tidenes raskeste årsmøtemiddag i ØBU for å kunne delta på fest på stadion. Følger av dette er at jeg gikk glipp av en BU -fest men fikk med meg en annen. Angrer ikke på den prioriteringen i grunn, bare litt frustrerende at jeg ikke klarer å være med på alt på en gang! Videre gikk jeg tydeligvis glipp av masse i går. muligens fordi jeg befant meg i en liten boble helt upåvirkelig av ytre hendelser , i hvertfall gikk jeg glipp av en del drama. I følge kilder skal det nærmest ha foregått murder on the dancefloor med trekantdrama og slåing av kvinner på kongens. Dette liker jeg særs lite men tenker at det er like greit at jeg hadde gjemt meg i et hjørne og gikk glipp av dette fordi jeg er litt usikker på min egen reaksjon dersom jeg faktisk hadde observert det. I hvertfall er det slike episoder som underbygger den teorien jeg og Catharina har om at vårt miljø i halden godt kunne vært filmet og publisert på samme måte som the Hills (som jeg har sett en episode av i mitt liv) Mye rart som skjer i allefall. Men hverdagen er innholdsrik, og til tross for voldsepisoder så er livet i Halden meget bra om dagen.

Faktaopplysning: Elin har tilbragt 31 timer i møter fra torsdag til lørdag. I samme tidsrom har ho spist 7 gratis måltider og deltatt på to fester, overnattet på hotel, sovet 4,5 timer i snitt pr natt og drukket minst 3 liter kaffe. Kanskje ikke så veldig rart at jeg hadde behov for å ligge til lading i dag. Jeg stemmer for at lakris er et godt virkemiddel i et restitusjonsløp. Vitenskapelige bevis på dette kommer dessverre aldri til å foreligge!