onsdag, august 5

Fartøyoppdatering...

Tilbake fra audiens.. avslått, så da bestemte jeg meg for at jeg skulle være snill med bilen min og vaske og rydde og støvsuge den, så den ser ren og pen ut.. (tørr nesten påstå at den skalv litt mindre i styringa bare av den grunn) Allikevel: Bilen min er tydeligvis så faretruende å kjøre med at Peder har kjøpt seg sin egen bil i dag! Så da blir legger vi oss på hjul i en Honda Civic istede... Stakkar "kørja" mi, helt utkonkurrert ;D

Restitusjon, tilbakevendelse og rystelser i styringen.,

Jeg skal unnskylde ovenfor meg selv (og andre som eventuelt leser bloggen min) for at det ikke har vært noe utpreget aktivitet her inne. Jeg har bare ikke hatt helt.. eh, hva skal jeg si, ånden over meg i det siste. Etter et overmåtelig forbruk av pc og kontor over det siste året har jeg nå hatt 2 mnd hvor det har vært roet ned betraktelig. Til og med facebookaktiviteten min har til de grader minsket, og det sier for såvidt sitt.. for ja... ehhm,

Men i hvertfall er jeg som jeg alltid bruker å være frisk til mot og en mnd inn i jobben min på 2.året som studentleder. Inspirerende jobb, det må jeg bare si. Nå er det kun 2 uker igjen til studiestart og jeg gleder meg som et lite barn til å delta og oppleve fenomenet "fadderuker" med nye bekjentskaper og sprell. Caroline, Stine-Marie, Catharina og jeg er überklare for å være de beste fadderne noen sinne. For min egen del er jeg oppe i hardkjøringa forran 1500meter pils som skal arrangeres på idrettsdagen. Trent mer på selve løpinga enn på drikkinga også, så graden av seriøsitet bør virke oppsiktsvekkende!

JEG har bil, jeg har bil som går fremover og bakover... i motsettning til hva den gjorde for noen måneder siden da den ikke beveget seg noen av veiene. Jeg vil ikke snakke om hvor mye det har kostet meg, for det har jeg vanskeligheter med å forsvare for meg selv, i hvertfall nå som jeg i hovedsak bruker sykkel eller gåtøyet som fremkomstmiddel. Men noe sier meg at jeg kommer til å takke meg selv i november, da gud kaster snøpiss etter meg nede i lavendelstredet på vei til jobb. Da blir nok "kørja" mi god å ha allikevel, og de sure pengene er for lengst glemt. Det har seg jo slik at jeg nesten uten unntak velger å se det positive i ting og glemme det negative. Så det så.

I hvertfall går den igjen. Og den er kjekk og ha på en av de nye og mest spennende tingene som har skjedd i livet mitt den siste tiden. Nemlig de delvis hyppige og noe spontane osloturene jeg har hatt de siste mnd. Også hadde jeg forsåvidt en plan om å bruke bilen min opp til beitostølen nå til helgen, men Peder, som jeg reiser sammen med, er ikke like sikker som meg på at det kommer til å gå HELT BRA!! For jeg har jo konkludert med at det rister litt i styringa, men det er ikke så rart, ettersom jeg forsøkte å berge bilen fra å bli kjørt på av en hissig mercedes for en tid tilbake. Det som skjedde var at jeg i litt fart kom til å kjøre inn i et alt for hard og lite omteksomt fortau.. dermed kan det muligens ha blitt en lite bulk i felgen (!) noe som gir litt utslag i styringa. men jeg holder meg på veien, og det uten maktbruk. den går fortsatt rett frem, det bare rister litt mer enn det burde. (Ristingen skyldes forsåvidt også at jeg bruker avpiggede vinterdekk som sommerdekk) ((sånn går det når man bruker uhorvelig mye penger på reparasjon og ikke tar seg råd til nye dekk))
Jeg skal hjem på audiens hos mor og far for å se om jeg får oppfylt Peders ønsker om å kjøre en annen bil. Utvilsomt vil det medbringe større kjørekomfort, og jeg synes forsåvidt at jeg kan spare kørja for påkjenninga så kanskje ho varer ei stund til også!