torsdag, juni 4

Bedre sent enn aldri...

I går var det 3.juni, og jeg fikk endelig lagt om til sommerdekk. Eller det vil si, jeg tok ut piggene av vinterdekkene mine...

sier ikke mer jeg!

mandag, juni 1

Da er det offisielt..

sommeren er her! Og det kan jeg konstatere mens jeg sitter å klør meg på mitt første myggestikk denne sesongen.

Denne helgen har det vært kick-off for sommeren 2009. Egentlig så har hele uken vært det! Mandag - eksamen er avsluttet, noe som måtte feires med reker, loff og majones! Tirsdag, onsdag og torsdag.. hmm hva skjedde da, da tro? Det ble i hvertfall omsider helg med fest, grilling, verandakos til sene natterstimer og soling, bading og isspising! Mye latterlig som kan skje på en helg! Jeg tenker tilbake på minner og ler.. hehe. Stadion er simpelt sagt en plass for skøy, fyll og fanteri! Og når vår kjære venn Marius setter i gang med sine kreative sider når det gjelder regelbygging i kortspilldrikkeleker. Der satt vi da altså som en gjeng apekatter rusa på lykkepiller når regelen om at alle må rotere høyre hånden med en pekende pekefinger mens man ser lykkelig gladkristen ut i mimikken.. jeg kan konstaterer at det ikke er mulig å få på seg en kjolestropp med en roterende finger! haha!

Artighetene stopper ikke opp der! Jeg er jo singel, og det har jeg jo vært en stund (med innslag av innfall som aldri ble noe). Men er det slik at hvis du har vært singel en stund så er det greit at vennene dine begynner å "set U up" med mer eller mindre tilfeldige personer. Jeg merket i hvertfall på lørdag at slike arrangeringer ikke er noe for meg. For all del, hyggelig at noen prøver, men da bør man i hvertfall ha noen preferanser på kandidatene som velges ut. Pygmetrønder som er 20 cm over baken er ikke akkurat noe for meg.. i hvertfall ikke når de seneste emperiske undersøkelsene har vist at det gjerne er de over 1.98 som faller innenfor "i like" gruppen! (selv om akkurat det er mer en tilfeldighet enn et krav! ) Ble i hverfall ikke noe videre utover en litt klein hilsing, og en udugelig Wing-Man ved navn Joachim som skriker ut - blikke no på deg hvis ikke du tar litt insj vettø, Elin!! Initiativ er ikke noe jeg føler jeg har mangel på, men slik er kostbart og bør kun brukes på de som er verdt det.. eller de man inntill det motsatte er bevist tror er verdt det! ;) Men good news is at det ligger et initiativ i meg som venter på å bli vekket. Gleder meg til det skjer!