lørdag, februar 27

Tallin BABY!


For 2. gang i mitt liv er jeg i Tallin. Denne gangen er jeg her i jobbsammenheng. Som studentleder og sjef har jeg tatt meg privilegiet av å ta med meg styret på styretur til Tallin.

Vi bor på Reval Hotel Olümpia som ligger relativt sentralt. I løpet av 4 dager får vi et etterlengtet sosialiseringsbidrag for oss i styret. Hvorfor har jeg ikke gjort det før, tenker jeg nå! Ingenting kobler mennesker mer sammen enn å sende de på tur. Og når turen koster 2500 pr person er det søren meg verdt det! Vi var på styreseminar i fjord vinter og da betalte vi omtrent det sammen for 1, èn overnatting med mat og konferanserom på Quality Hotel i Sarpsborg.

Vi har 17 timer med møter i løpet av turen. Vi har allerede kommet frem til masse spennende og nyttig, og diskusjoene har vært mange. Det må sies at det blir mer enn disse 17 timene med relevante diskusjoner for videre arbeid i studentparlamentet. Når man blir arbeidende så intenst med noe som har betydd så mye over lang tid merker jeg at jeg nesten begynner å bli litt vemodig med tanke på at min tid som studentleder snart er over. Må mange måter skal det bli godt, så får jeg kanskje litt fritid også! Hvem vet!

I hvert fall så er turen til tallin både inspirerende og lærerik. Det er så godt når 5 hjerner tenker enn når bare 1 gjør det!

OK, skal innrømme at det er ikke bare jobb her. Vi har også tid til shopping, trening og spa. Og ikke minst så har vi vært ute og spist utrolig spennende mat! I går ble det både bjørn, elg og villsvin. Dèt er ikke hver dag!