torsdag, desember 4

Hva gir meg positiv energi?

Jeg kjenner ikke meg selv helt igjen om dagen. Jeg skal jo være så mye mer enn denne syke, litt bittre, utslitte jentekroppen. Jeg savner faktisk min egen rungende klukkende latter, det som glimter i øynene mine når jeg titter på meg selv i speilet, og den personen som løper rundt med et stort mål om å smitte alle andre med sin positive energi!!

Jeg kommer snart! Jeg lover! ;D ;D

Den siste uken har bare vært litt helvete.. mange ting som har skjedd som ikke har vært så hyggelige. Men allikevel er det ingen av disse tingene som er uoverkommelige, og jeg synes ting har løst seg ganske bra. Jeg har kanskje til og med vært flinkere nå enn tidligere til å se hva som også er best for MEG, og ikke bare klamre meg fast til det jeg skulle ønske var best!

Positiv energi kommer i hverfall ikke av seg selv. Men jeg er jo en relativt sterk personlighet, og hvis jeg bare kan bruke mine egenskaper til å snu og vende litt på ting til min fordel så tror jeg at jeg om bare et par dager skal være på god vei tilbake til gamle takter! (apropo takter, til lørdagen skal jeg danse swing, så sinnsykt.. åååååhhhh!!!!, nok om det) Jeg har i allefall begynt i dag. Jeg har gjort 2 gode gjerninger! Jeg har vært ute og handelt ny dressbukse til pappan min som skal på julebord i morra, jeg har også laget middag hjemme i råde!

Hjemmelagede Gjeddekaker med sweet-chilli remulade!

600-700 g gjeddefilet
1/2 dl matfløte
3 ss sweet chilli saus
2 ts salt
1/2 ts pepper
2 ss hakket gressløk
1/2 dl hakket vårløk
(alle ingrediensene kjøres i foodprosessor til det er en glatt farse)
Disse må selvfølgelig stekes i passe kakestykker!

Sweet chilli remulade:
4 ss majones
1 ss matfløte
1 ss sweet chilli saus
1 ss hakket vårløk
3 biter pariseragurk som finhakkes.
(Rør sammen alle ingrediensene, smak til med salt og pepper)

Gjeddekakene serveres med remuladen på ristede brødskiver. garnityr: ruccola, tomat og agurk!

Litt stolt! Fant det bare opp sånn på sparket. men det ble kjempegodt! :)

Nå sitter jeg med føttene i vannbad og bare koser meg. Jeg mottar bra musikk på MSN og har alt tilrettelagt for en fantastisk kveld med påfølgene boblebad hvor jeg skal kure det som kures kan! I morgen skal det trenes... gleder meg! Jeg har virkelig en god følelse innabords nå! Tror det blir en fantastisk helg! Wiiiii!

onsdag, desember 3

...mye å se frem til!

Jeg er blitt utsatt for ubrukelige varmegrader..de er i hvertfall det når de befinner seg inni kroppen min...
2 dagen med kraftig feber nå, og det gjør meg helt gal. Jeg blir helt handlingslammet, problemer med å tenke klart og generellt meget slapp... òg det er jo ikke helt meg... Jeg vil jo aller helst sprudle hele tiden. Løpe rundt og skape positiv energi rundt meg, det er jo det som er Elin, hopp og sprett og tjo og hei. Men, nei.. her er det skrallt nå. Godt jeg veit at det går over! Og da skal jeg jaggu ikke være syk på et år, minst! Er så mye å se frem til nå!

1. Gabrielle kommer hjem fra Mexico til onsdagen! <3 Det gleder jeg meg til det! Har ikke sett denne solstrålen siden august! wiii!

2. Jeg reiser til syden med søstrene mine 12.desember. Siden jeg flyttet ut i 19 års alderen har jeg dessverre ikke hatt så mye kontakt med familien min, og særlig ikke så mye kontakt med søstrene mine som jeg skulle ønske at jeg hadde. Gleder meg til å virkelig tilbringe tid med dem, de har jo blitt store jenter begge to nå, eller vi har blitt store jenter alle tre, så vi har sikkert mye å lære av hverandre nå siden vi i utgangspunktet er så forskjellige!

3. Julaften! Jeg er så heldig at jeg har en tradisjonsbundet familie og jeg har alltid hatt veldig gode minner rundt nettopp det med jul. Da er det kos i huset fra frokost av, med matlaging, pynting av juletre, tre nøtter til Askepott (den MÅ jeg se hver jul, hvis ikke blir det ikke jul) Sølvguttene som synger julen inn. Det er pinnekjøtt og ribbe på bordet, riskrem med mandel, og jaggu kommer ikke nissen også så vi får sjenket han =) Allikevel vil jeg sende mine tanker til de som ikke har like mye positivitet knyttet opp til julen som det jeg har. Ikke alle som er så heldige som meg. Noen har kanskje første julen uten noen de nettopp har mistet, noen har første julen med skilte foreldre. Og noen har bare ikke alt det positive "julete" rundt seg, savn av stemning og ingen ønsker om å feire disse dagene. Håper allikevel de får en fin høytid. Tenker på dere <3

4.Oj, Glemte nesten at jeg skulle spise den årlige julegrøten hos familien til Kaja klokka 13. på julaften. Det er en flott tradisjon det!

5. Romjulen! Tiden man bruker på å være sammen med de man er glad i. Jeg har ikke så mye familie på programmet da, men det er mange venner jeg skal ta igjen litt med! Mye kos men også mye festligheter!

Mye i vente, og snart er det ett nytt år også! Lurer på hva 2009 vil bringe jeg. 2008 har i hvertfall vært et år hvor jeg har utviklet meg noe helt enormt som menneske.. Jeg har en følelse av at det vil fortsette! Gleder meg til alle menneskene jeg skal møte jeg, alle utfordringene jeg skal gripe og alle sjansene jeg skal ta. Life is hard, men det er søren meg verdt det!

mandag, desember 1

Flop, One pair, stright, fold or all in?

Nå har jeg fått ut mye frustasjon nå. Jeg er glad jeg gjorde som jeg gjorde bare for å få ting ut av systemet. Det hjalp veldig å få klarhet i ting, ikke vente på hva som kom til å komme, og heller ikke gi noen anledning til å skjerme seg fra konfrontasjoner og ting som er vanskelig. Det gjør det bare mye verre for alle.

Uansett er det alltid godt å få klarhet i ting. Da vet man hva man har å forholde seg til, og man kan legge opp løypa deretter. Merker at energinivået ikke er på topp akkurat nå, noe som naturlignok skyldes at jeg ikke har sovet ordentlig siden torsdag, allikevel føler jeg at jeg kommer til å sove kjempegodt i natt og våkne til noe helt nytt i morra. Jeg orker ikke være nedstemt.. det vinner ingen på, aller minst meg selv!

Jeg spillte, jeg vant ikke dessverre, men jeg vil heller ikke si at jeg har tapt. Jeg fikk igjen innsatsen min. Tror kanskje jeg vil spille mer en gang.. men ikke med fullt så høy innsats. Lønner seg kanskje å høyne innsatsen utover i spillet istede for å gå "all in" på første hånd selv om de rundt bordet presser deg?